Ofte stillede spørgsmål

Opsparing Waterpoints


 

Som kunde hos Bevo Nordic A/S kan du opspare Waterpoints på flere måder. For mere information, se Sådan fungerer det. Her finder du en detaljeret beskrivelse af, hvordan du kan få point.

 


 

Øverst til højre på Waterpoints portalen kan du se, hvor mange point du har opsparet. Hvis du ønsker et detaljeret overblik over dine opsparede point, kan du gå til Mine Waterpoints.


 


 

Nej, du kan kun bytte dine opsparede point til de varer eller ydelser i Bevo Waterpoints programmet, som er vist i gavebutikken.

 


 

Nej, pointene er personlige og forbundet til den relevante konto.

 

Bestilling


 

Når du klikker på Gavebutik knappen i menuen, vises de forskellige gavekategorier og produkter. Hvis du ønsker at bestille et produkt eller en oplevelse, klik på Føj til varekurv. Hvis du har tilføjet et produkt eller en oplevelse ved en fejl, kan du stadig fjerne den valgte vare fra varekurven. Når du er tilfreds, skal du klikke på Færdiggør ordre, hvorefter ordren behandles og sendes til dig.

 


 

Ordren leveres normalt inden for 2-3 arbejdsdage. Hvis varen ikke er på lager og ikke kan leveres inden for den angivne tid, får du besked via e-mail fra Bevo Waterpoints’ helpdesk.

 


 

Det viste antal Waterpoints per vare i gavebutikken er altid inkl. forsendelsesomkostninger, så du vil ikke blive opkrævet yderligere.

 


 

Ja! Alle data behandles fortroligt og videregives ikke til tredjeparter, medmindre dette er nødvendigt for at levere de varer du har bestilt. Bevo er dataansvarlig og har indgået aftaler om dette med det firma, der udfører Waterpoints programmet på dets vegne, Touch Incentive Marketing B.V. og dets lokale partner for Danmark og Sverige, GoGift A/S.

 


 

Hvis du modtager en beskadiget, defekt eller forkert vare, skal du beholde alt, inkl. emballage, og omgående kontakte vores helpdesk. De vil med glæde hjælpe dig.
Email: shop@gogift.dk
Telefon: +45 70890063

 

Andre spørgsmål


Spørgsmål til loyalitetsprogrammet Waterpoints:
info@bevo.dk
Spørgsmål relateret til gavebutikken: shop@gogift.dk eller telefon +45 70 89 00 63


Levering

Vi sørger for levering i hele Danmark, du vælger selv leveringsform ved afgivelse af ordren.
Leveringstiden er normalt 1-3 hverdage med mindre andet er angivet på varen eller ordrebekræftelsen.
Rettidig levering forudsætter at den valgte transportør overholder deres "dag til dag” levering. Der tages forbehold for ulykker eller fejlsortering af pakker, hvilket kan 
, hvilket kan medføre forsinkelser.

Hvis din forsendelse helt udebliver, sørger vi for at efterlyse pakken eller fremsende nye varer for at undgå yderligere ventetid. Naturligvis uden ekstra fragtomkostninger. Levering til Bornholm og visse andre mindre øer er desværre ikke omfattet af ”dag til dag” levering. Man må derfor påregne en ekstra dag til levering.
Vi leverer på nuværende tidspunkt desværre ikke til Færøerne, Grønland og udlandet.

Fragt
Vi har gratis fragt på alle varer når der vælges GLS pakkeshop eller Erhvervspakket.

Fortrydelsesret:
Der er ubegrænset returret på alle varer. Hvis du ønsker at fortryde et køb, skal varen returneres i væsentligt samme stand og antal, som da du modtog varen. Når varen er modtaget retur og kontrolleret, refunderes pointene til din konto inden for 7 dage. Omkostninger til returnering afholdes af kunden.

Husk altid at kontakte os inden returnering af varer!

Helpdesk telefon : +45 70 89 00 63
Helpdesk mail : shop@gogift.dk 

Reklamationsret:
Vi yder naturligvis 24 måneders reklamationsret på alle varer købt her på shoppen. Det betyder at varen vil blive forsøgt repareret og hvis dette ikke er muligt vil varen blive ombyttet.  I særlige tilfælde kan et afslag i prisen også være en mulighed.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.